top of page

saaphihealth Group

Public·283 members
math colege
math colege

[KIJKEN/OPTV+] PSV-Feyenoord live op tv naar Feyenoord - PSV Live Kijken tv 3 maart 2024


Zondagmiddag staan PSV en Feyenoord tegenover elkaar in het Philips Stadion, de topwedstrijd tussen de Eredivisie-koplopers. De aftrap is om 14.30 uur, gefloten door scheidsrechter Serdar Gözübüyük.


🔴📺OP TV LIVE 📲👉PSV-Feyenoord live kijken
PSV - Feyenoord wordt live uitgezonden op ESPN 2, met de voorbeschouwing die al om 13.30 uur begint. Check kanaal 151 (Odido), kanaal 222 (KPN) of kanaal 422 (Ziggo) voor de uitzending.


De vermoedelijke opstellingen voor PSV en Feyenoord zijn respectievelijk: Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lozano.


Voor Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Nieuwkoop, Giménez, Paixao.


PSV heeft een comfortabele voorsprong van tien punten op Feyenoord, waardoor de Eindhovenaren al in maart de Eredivisie-titel kunnen grijpen.


Het duel komt zonder Ismael Saibari en hoogstwaarschijnlijk Joey Veerman voor PSV, terwijl Calvin Stengs ontbreekt bij Feyenoord.


Een gratis optie om PSV - Feyenoord live te kijken, is beschikbaar voor diegenen zonder ESPN-abonnement. Lees verder om te ontdekken hoe.


De wedstrijd begint zondag om 14:30 uur, met PSV nog steeds ongeslagen en een tienpuntenvoorsprong op Feyenoord, dat hoopt op een spannende comeback in de titelrace.


ESPN 2 zendt de topper uit, maar er is ook een gratis alternatief voor degenen zonder ESPN-abonnement.


Gratis live kijken naar PSV - Feyenoord? Het kan! Ontdek hier hoe je een gratis livestream van de wedstrijd kunt krijgen.


Zondag 3 december om 14:30 uur begint de clash tussen PSV en Feyenoord, waarbij PSV hoopt zijn ongeslagen status te behouden.


ESPN 2 is de zender waarop je de topper kunt volgen, maar als je geen abonnement hebt, is er een kosteloze manier om de wedstrijd te zien.


Via Canal+ kun je PSV - Feyenoord gratis live kijken. Een abonnement van een week biedt toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief ESPN 2.


Het Canal+ abonnement is op elk moment gratis opzegbaar. Voor verificatie volstaat een eenmalige betaling van € 0,01.


Bekijk de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord gratis via Canal+. Volg deze stappen voor een kosteloze livestream.


Ga naar de Canal+ pagina, klik op 'Kijk direct PSV - Feyenoord' en vul je persoonlijke gegevens in.


Bevestig je identiteit met een 1-cent betaling en log in op Canal+.


Klik op 'Sport' en ga naar de livestream van PSV - Feyenoord.


Canal+ heeft een app voor iPhone, iPad, Apple TV en is ook beschikbaar op verschillende smart tv's en browsers.


Met deze eenvoudige stappen kun je genieten van de topwedstrijd tussen PSV en Feyenoord, of het nu op tv is of via de gratis livestream van Canal+.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page