top of page

saaphihealth Group

Public·258 members

[KIJKEN/OPTV+] PSV-Feyenoord live op tv naar Feyenoord - PSV Live Kijken tv 3 maart 2024


PSV – Feyenoord live kijken? Het kan gratis via deze website


LIVE eredivisie | Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van PSV en Feyenoord, Depay laat van zich horen


🔴✅STREAMING=►PSV - Feyenoord Live Kijken


🔴✅KijkEn=►Eredivisie 2033-24 Live Op Tv


Een topper vanmiddag in de eredivisie: PSV - Feyenoord. De Eindhovenaren zijn koploper én nog ongeslagen na 23 speelronden. De Rotterdammers, regerend landskampioen, staan tweede met tien punten minder. De aftrap in het Philips Stadion is om 14.30 uur, in ons liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.


LIVE 14:30 | PSV - Feyenoord


Het is matchday! Feyenoord is afgereisd naar Eindhoven voor de topper tegen PSV. De wedstrijd lijkt allesbepalend voor het vervolg van dit seizoen, aangezien de ongeslagen koploper van de Eredivisie momenteel op tien punten voorsprong staat. Mocht het Arne Slot en zijn elftal lukken om het gat te verkleinen naar zeven punten, blijft er nog een kleine hoop op de landstitel. Het duel onder leiding van Serdar Gözübüyük is vanaf 14:30 uur live te volgen op ESPN 2.


Opstellingen

PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Mauro Júnior, Tillman; Bakayoko, de Jong, Lozano.

Feyenoord: Nog niet bekend


Voetbal op tv: op deze zender is PSV - Feyenoord te zien


Het is de dag van de topper PSV - Feyenoord, om 14.30 uur staan de clubs tegenover elkaar in Eindhoven. Kan de nummer twee koploper PSV de eerste nederlaag in de Eredivisie bezorgen?


De topper PSV – Feyenoord staat voor de deur: zondag om 14:30 uur treffen de nummer 1 en 2 van de Eredivisie elkaar. Wil je een livestream van de wedstrijd zien, maar heb je geen ESPN? We leggen uit hoe je gratis naar PSV – Feyenoord kunt kijken.


Waar wordt PSV – Feyenoord uitgezonden?

Zondag 3 december om 14:30 uur is de aftrap van het duel PSV – Feyenoord. PSV is nog altijd de ongeslagen koploper en heeft een voorsprong van tien punten op titelverdediger Feyenoord. Voor de Rotterdammers is het de laatste kans om de titelrace nog enigszins spannend te maken.


De topper wordt uitgezonden op ESPN 2 en hier heb je een abonnement op ESPN voor nodig. Heb je dit niet , dan is er nog een gratis manier om de livestream te volgen, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.


PSV – Feyenoord gratis kijken


Via Canal+ kun je de wedstrijd PSV – Feyenoord gratis live kijken. Neem je een abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 2.


Het abonnement op Canal+ is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.


PSV - Feyenoord op tv: hoe laat en op welke zender van ESPN is de wedstrijd te zien?


PSV en Feyenoord treffen elkaar zondagmiddag in het Philips Stadion. De kraker tussen de nummers één en twee van de Eredivisie is live te zien op tv, maar hoe laat en op welke zender?


Hoe laat is PSV – Feyenoord?

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord begint zondag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.


Op welke tv-zender is PSV – Feyenoord?

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing begint al om 13.30 uur. ESPN2 is te vinden op kanaal 151 (voor klanten van Odido), kanaal 222 (KPN) of kanaal 422 (Ziggo). Voor andere aanbieders, klik hier.


Wat zijn de vermoedelijke opstellingen?

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lozano.


Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Nieuwkoop, Giménez, Paixao.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page