top of page

saaphihealth Group

Public·259 members
math colege
math colege

[-+KIJKEN/OPTV+] PSV-Feyenoord live op tv naar Feyenoord - PSV Live Kijken tv 3 maart 2024


Zondagmiddag staat het Philips Stadion klaar voor het krachtige duel tussen PSV en Feyenoord, twee titanen van de Eredivisie die strijden om de toppositie. De aftrap is om 14.30 uur, onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Voor degenen die willen afstemmen op de actie, wordt de wedstrijd uitgezonden op ESPN 2, met een voorbeschouwing die begint om 13.30 uur.


🔴📺OP TV LIVE 📲👉PSV-Feyenoord live kijken
De verwachte opstellingen beloven een intense strijd tussen de twee clubs, met PSV met spelers als Benítez, Teze, en De Jong, en Feyenoord met Wellenreuther, Geertruida, en Paixao. De inzet is hoog, aangezien PSV momenteel een voorsprong van tien punten heeft op Feyenoord in de titelrace.


Voor fans die de wedstrijd willen volgen maar geen toegang hebben tot ESPN, is er een gratis optie beschikbaar via Canal+. Door een proefabonnement van een week af te sluiten, krijg je toegang tot de livestream van de wedstrijd, inclusief alle ESPN-kanalen.


Om van deze gratis aanbieding gebruik te maken, ga je naar de Canal+ website, vul je je persoonlijke gegevens in, doe je een symbolische 1-cent betaling ter verificatie, en log je in om de livestream te bekijken. De Canal+ app is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets, en smart tv's, waardoor je de wedstrijd gemakkelijk kunt volgen, waar je ook bent. Mis deze spannende confrontatie tussen PSV en Feyenoord niet en geniet van het beste van de Eredivisie monopolygodice.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page