top of page

saaphihealth Group

Public·260 members
Emraan Hashmi
Emraan Hashmi

[[KIJKEN]] PSV tegen Feyenoord live op tv en online (Eredivisie) 3 maart 2024


PSV – Feyenoord live kijken? Zo kun je gratis naar deze topwedstrijd kijken


🔴LIVE=►📲👉PSV - Feyenoord Eredivisie kijken


🔴LIVE=►📲👉PSV - Feyenoord Eredivisie kijken


PSV-Feyenoord live kijken? Hier vind je een gratis livestream


In de eredivisie komen de koploper en de nummer twee elkaar zondag tegen: PSV en Feyenoord. Om 14:30 uur is de aftrap van deze kraker. Rijnmond Sport doet natuurlijk verslag.

Momenteel heeft PSV tien punten meer dan Feyenoord. Als de Rotterdammers winnen, dan keert de spanning in de titelstrijd enigszins terug. Bij een gelijkspel of een nederlaag kunnen de Eindhovenaren bijna niet meer worden ingehaald.


Op onze kanalen mis je helemaal niets van PSV-Feyenoord. Natuurlijk is deze topper live op Radio Rijnmond te volgen. Maar ook op onze socials houden we je op de hoogte van dit duel. Op Facebook, Instagram en X plaatsen we updates. Verder gaan we vooruitblikken op ons YouTube-account.


De uitzending van Rijnmond Sport gaat om 13:00 uur van start. De show duurt tot en met 19:00 uur. Naast PSV-Feyenoord volgen we ook Fortuna Sittard-Excelsior. Dat duel is voor de Kralingers belangrijk in de strijd om handhaving en begint om 16:45 uur.


Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg zijn de commentatoren in het Philips Stadion. Frank Stout presenteert het programma. Emile Schelvis zorgt voor de analyse.

Later verschijnt een liveblog op deze pagina, zodat je op de hoogte wordt gehouden rond alles wat met PSV-Feyenoord te maken heeft.


PSV - Feyenoord, Editie IV: de nummers één en twee van de Eredivisie staan komend weekend - voor het eerst in Eindhoven - opnieuw tegenover elkaar. Hoe verhouden beide ploegen zich tot elkaar en wat is er geleerd na de eerdere drie ontmoetingen? VoetbalPrimeur zet het op een rijtje.


De belangen zijn zondag, vooral voor Feyenoord, gigantisch. Als PSV wint is het onderlinge gat op de ranglijst met nog tien speelrondes te gaan dertien punten. Wanneer Feyenoord wint, slinkt het gat tot zeven punten en blijft de droom op titelprolongatie in leven. Jordan Teze nam na het duel met PEC Zwolle (1-7) al een voorschot op het landskampioenschap. "Dan is het eigenlijk wel gedaan", aldus de PSV-back.


Het gat op de ranglijst doet vermoeden dat PSV dit seizoen een maatje te groot voor Feyenoord is, de onderlinge resultaten wijzen uit dat het verschil tussen beide ploegen verwaarloosbaar is. In de Johan Cruijff Schaal trok PSV nipt aan het langste eind (0-1), in competitieverband zegevierde de ploeg van Peter Bosz door een zeer sterke fase na rust (1-2) en de derde confrontatie, in de KNVB Beker, won Feyenoord (1-0).


PSV speelt zijn wedstrijden in de praktijk met drie buitenspelers. De gevaarlijkste 'buitenspeler' is momenteel misschien wel Sergiño Dest. De vleugelverdediger staat enorm hoog en zorgt voor dusdanig veel dreiging, dat de tegenstander bij momenten geen antwoord heeft op de aanvalsopbouw van PSV over links.


Feyenoord-trainer Arne Slot was zich er na de 1-2 nederlaag van bewust dat hij het voor de bekerwedstrijd anders moest aanpakken. Het leidde tot een opstelling met Bart Nieuwkoop als verkapte rechtsbuiten - dit systeem is vaker toegepast bij Feyenoord. Met Nieuwkoop als bewaker van Dest werd het PSV-gevaar aanzienlijk ingedamd. Concreet: in de tweede ontmoeting werd Feyenoord-doelman Justin Bijlow zeven keer getest, in de laatste ontmoeting slechts tweemaal.


Dat PSV in de laatste onderlinge confrontatie minder kansen creëerde, is onlosmakelijk verbonden met de absentie van Joey Veerman, die toen geblesseerd was. De middenvelder, wiens inzetbaarheid nu onzeker is, verkeert in bloedvorm en was dit seizoen al elf keer aangever in competitieverband. Bijna geen enkele andere Eredivisie-middenvelder verstuurt meer passes naar het vijandelijke strafschopgebied dan Veerman.


Bekertopper Feyenoord - PSV & inhaalduel Eredivisie LIVE bij ESPN

Bekertopper. Het Eredivisie-duel in Almere wordt om 18.45 uur afgetrapt. De voorbeschouwing is vanaf 18.15 uur LIVE te zien op ESPN 2. De...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page