top of page

saaphihealth Group

Public·311 members
Sports hub
Sports hub

[[Livestream]] Ajax - Utrecht kijk Live Naar op tv en Online (Eredivisie) 03 maart 2024


Ajax - FC Utrecht op tv: hoe laat en op welke zender van ESPN is de wedstrijd te zien


🔴📺KIJKEN==►►📲👉Ajax - Utrecht Live Op Tv


🔴📺KIJKEN==►►📲👉Ajax - Utrecht Live Op TvUtrecht - Stel je voor. Je komt nieuw bij FC Utrecht. Je eerste minuten maak je in de finale van de Johan Cruijff Schaal. Tegen Ajax mag je vijf minuten voor tijd bij een 2-1 achterstand invallen. Vervolgens draai je met twee treffers in drie minuten tijd de score om naar een 3-2 voorsprong. Hans Somers hoeft zich dat niet voor te stellen. Hij kan het zich herinneren. De Belg werd in augustus 2004 de Utrechtse held in de Arena.


Waar bekijk je de wedstrijd van Ajax tegen FC Utrecht? Bij het kopje TV kanalen vind je een lijst van alle kanalen die de wedstrijd van Ajax – FC Utrecht live uitzenden. Je kunt deze wedstrijd ook bekijken bij één van onze gokpartners of klik op een link op Sofascore voor een legale livestream.

Wedstrijddetails:

NAAM: Ajax - FC Utrecht

DATUM: 3 mrt 2024

TIJD: 11:15 GMT

GEBEURTENIS: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam, Netherlands


Ajax - FC Utrecht is zondag 3 maart vanaf 11.45 uur live te horen via de stream van RTV Utrecht. René van den Berg en Bert Kous doen verslag met analist Robby Alflen aan hun zijde.


Luister naar de stream via de website of app van RTV Utrecht. Zet in de RTV Utrecht-app de pushmeldingen van sport aan dan krijg je een seintje als de livestream begint.


Het eerste waar Somers aan denkt als we hem de deze editie van Ajax - FC Utrecht voorleggen is het winnen van de Johan Cruijff Schaal. "Het is de laatste fysieke prijs die FC Utrecht heeft gepakt", zegt de Belg direct. En bij het winnen van die schaal speelde Somers dus een hoofdrol. "Het waren geen spectaculaire doelpunten, maar doelpunten waarbij je geloof in de situatie moest hebben."


Deze week blikken we met vier verschillende doelpuntenmakers terug op wedstrijden van FC Utrecht uit bij Ajax. Naast Somers komen ook Edouard Duplan, Michael Mols en Adil Ramzi aan het woord.


Somers was die zomer nieuw in Utrecht. In aanloop naar de finale van de Johan Cruijff Schaal werd hem al duidelijk gemaakt dat Ajax niet zomaar een tegenstander was. "Ik weet nog dat supporters op de open dag mij daarover aanspraken. De voorbereiding was hetzelfde maar op de achtergrond speelde dat echt wel mee", weet Somers. "Maar ook bij het feest na de winst werd mij dat duidelijk."


Het Ajax van 2005 had een sterke selectie met spelers als Ibrahimovic, Van der Vaart, Heitinga, Sneijder en Stekelenburg. "Er werd niet verwacht dat wij zouden winnen. En in de 85e minuut al helemaal niet meer." Ajax stond met nog een handvol minuten te gaan in eigen huis met 2-1 voor tegen de Utrechters.


Op dat moment liet trainer Foeke Booy Somers invallen voor Jean-Paul de Jong. "De trainer zei dat ik hoger moest gaan spelen dan dat ik normaal deed. Ik moest in de buurt van Stefaan Tanghe gaan lopen", zegt Somers. Hij was niet onder de indruk van de Arena. Ook al dacht het Amsterdamse publiek dat de buit al binnen was. "Uiteindelijk is het gewoon een voetbalveld."


Het inbrengen van de kersverse aanwinst pakte goed uit. In de 86e minuut maakte Somers de 2-2 en drie minuten later werkte hij ook nog de 3-2 binnen. "Twee keer via een voorzet van Dave van den Bergh", herinnert Somers zich. In de blessuretijd maakte Daryl Douglas er nog 4-2 van. "Het was echt heel bizar. Een historische prestatie."


Ajax neemt het zondagmiddag thuis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd tussen de huidige nummers zes en acht van de Eredivisie is live te volgen op tv, maar hoe laat en op welke zender?


Hoe laat is Ajax – FC Utrecht?

Het duel tussen Ajax en FC Utrecht begint om 12.15 uur in de Johan Cruijff ArenA en staat onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk.


Op welke tv-zender is Ajax – FC Utrecht?

De wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht is live te zien op ESPN3. Die zender is te vinden op kanaal 152 (voor klanten van Odido), kanaal 223 (KPN) of kanaal 423 (Ziggo). Voor andere aanbieders, klik hier.


Wat zijn de vermoedelijke opstellingen?

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Rensch; Kaplan, Hato, Sosa; Henderson, Van den Boomen, Taylor, Hlynsson; Brobbey.


Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Barkas; Ter Avest, Van der Hoorn, Viergever, El Karouani; Okkels, Flamingo, Toornstra, Fraulo, Boussaid; Lammers.


FC Utrecht gaat met vertrouwen richting Ajax: 'Maar zie ons niet als de favoriet'


Utrecht - Er zijn weekenden geweest waarin iedereen die FC Utrecht lief heeft met minder vertrouwen naar het uitduel van Ajax heeft toegeleefd. Hoofdtrainer Ron Jans onderkent dat niet maar hij wil zijn ploeg ook niet tot favoriet onderdompelen. Feit is wel dat FC Utrecht al vijftien wedstrijden op rij ongeslagen is. Ajax daarentegen wacht al vier duels op een zege.


Ajax neemt het op tegen FC Utrecht op 3 mrt 2024 om 11:15 UTC in het Johan Cruijff ArenA stadion, Amsterdam stad, Netherlands. In het kader van de Eredivisie.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page