top of page

saaphihealth Group

Public·270 members
math colege
math colege

[KIJKEN/OPTV+] PSV-Feyenoord live op tv naar Feyenoord - PSV Live Kijken tv 3 maart 2024


PSV-Feyenoord live kijken? Hier vind je een gratis livestream. De kraker tussen de nummers één en twee van de Eredivisie, PSV en Feyenoord, vindt zondagmiddag plaats in het Philips Stadion.


🔴📺OP TV LIVE 📲👉PSV-Feyenoord live kijken

De aftrap van de wedstrijd is om 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Op televisie is de wedstrijd te volgen op ESPN 2, met de voorbeschouwing die al om 13.30 uur begint. ESPN2 is te vinden op verschillende kanalen, afhankelijk van je aanbieder. De vermoedelijke opstellingen van beide teams zijn al bekend. PSV lijkt te starten met Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lozano, terwijl Feyenoord waarschijnlijk aantreedt met Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Nieuwkoop, Giménez, Paixao.


PSV hoopt de titelstrijd in de Eredivisie definitief te beslissen tegen Feyenoord. Met een voorsprong van tien punten op hun tegenstander, kunnen ze mogelijk al in maart het kampioenschap binnenhalen. Belangrijke spelers zoals Ismael Saibari en hoogstwaarschijnlijk Joey Veerman zullen echter afwezig zijn voor PSV, terwijl Feyenoord het moet stellen zonder Calvin Stengs. Voor diegenen die de wedstrijd gratis willen bekijken, biedt Canal+ een livestream aan. Door een abonnement van een week af te sluiten voor slechts € 0,01, krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief ESPN 2.


Via Canal+ kun je de wedstrijd PSV-Feyenoord gratis live kijken. Neem je een abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders, waaronder ESPN 2. Het abonnement is op elk moment gratis opzegbaar. Om jezelf te verifiëren, hoef je slechts eenmalig € 0,01 uit te geven. De wedstrijd begint zondag om 14:30 uur, en als je geen ESPN-abonnement hebt, is dit de perfecte manier om toch niets van de actie te missen.


Om de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord gratis te bekijken via Canal+, ga je naar de aangegeven pagina op hun website. Klik vervolgens op 'Kijk direct PSV-Feyenoord', vul je persoonlijke gegevens in, en doe een 1-cent betaling als verificatiemethode. Log ten slotte in op Canal+ met je gegevens, klik op 'Sport' en ga naar de livestream van PSV-Feyenoord. Canal+ heeft ook een handige app beschikbaar voor verschillende apparaten, waaronder de iPhone, iPad, Apple TV, en diverse smart tv's.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page