top of page

saaphihealth Group

Public·283 members
Emraan Hashmi
Emraan Hashmi

# !(KIJKEN-GraTis) Club Brugge - Genk live op tv en livestream ,KRC Genk tegen Club Brugge live kijken,


KRC Genk-coach Wouter Vrancken heeft nog boodschap voor supporters in aanloop naar topper tegen Club Brugge


🔴✅STREAMING=►KRC Genk - Club Brugge Live Kijken


🔴✅KijkEn=►Belgische Pro League 2023-24 Live Op Tv


Zondagnamiddag neemt KRC Genk het op tegen Club Brugge. Coach Wouter Vrancken heeft mooie woorden over zijn supporters.

Het belooft een leuk duel te worden tussen de nummers zes en vier van de competitie. Bij winst doet KRC Genk een goede zaak in de strijd om de Champions Play-offs.


Genk-coach Wouter Vrancken blikte al vooruit op het duel. "Enkel winnen tegen RWDM en Charleroi is niet voldoende", begint hij volgens de clubwebsite. "We moeten meer willen. De positieve lijn doortrekken. Het zal belangrijk zijn om zondag lef te tonen."


▼ Ad by Refinery89

"Als je tegen een goede ploeg als Club als angsthazen gaat spelen dan maak je het jezelf moeilijk en krijg je een moeilijke wedstrijd. Als je lef toont en zelfzekerheid uitstraalt dan komen de kansen wel. Het is belangrijk dat we dat doen."


Ook voor de supporters heeft hij nog wat mooie woorden. Het stadion is namelijk uitverkocht. "Mooi om te zien dat het stadion volledig gevuld is. Dat geeft enorm veel energie. Het is aan ons om die energie om te zetten naar de tribunes en de supporters zo mee op het veld te trekken", besluit Vrancken.


Maar liefst vier sterkhouders niet in selectie van Club Brugge


Club Brugge speelt zondag de topper tegen KRC Genk. Maar liefst vier sterkhouders zijn al zeker niet van de partij.


Club Brugge likt nog steeds zijn wonden na de verloren topper tegen RSC Anderlecht afgelopen weekend en de bekeruitschakeling van deze week, in de halve finale tegen Union SG.


Blauwzwart moet dringend de rug rechten, maar de volgende opdracht is opnieuw een absolute kraker. Zondag moeten de troepen van trainer Ronny Deila het opnemen tegen KRC Genk.


▼ Ad by Refinery89

Over en out voor Ronny Deila?

Een nieuwe topper en daarvoor kan de Brugse oefenmeester op zeker vier sterkhouders geen beroep doen. Club Brugge maakte de selectie voor het duel met de Limburgers bekend en daarin ontbreken Mignolet, Nusa, Balanta én Thiago.


Thiago is volgens Het Laatste Nieuws out door overbelasting, bij Nusa gaat het om een 'kleine blessure'. Mignolet viel afgelopen woensdag geblesseerd uit in de bekerpartij. Hij liep een scheur in de hamstrings op.


Een opsteker voor Deila is dat Zinckernagel wel weer beschikbaar is voor deze wedstrijd, die nu al een beetje beschouwd wordt als de allerlaatste kans voor de trainer van blauwzwart. Als er in Genk verloren wordt, dan lijkt het verhaal van Deila over en out.


Racing Genk ontvangt Club Brugge in zondagtopper

Komende zondag staat er in de Cegeka Arena een onvervalste topper op het programma. Racing Genk krijgt het bezoek van Club Brugge. Beide teams moeten nog volop strijden voor een PO1-ticket en dat met nog 3 wedstrijden te gaan. Bij Racing Genk lijkt het dipje verleden tijd, bij Club Brugge is het dan weer crisis. Wouter Vrancken rekent zondag ook op een uitverkochte Cegeka Arena om de drie punten binnen te halen.f dfghfh

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page